1 maj - goodbye oz

Det ar den 1 maj och min sista kvall i Australien, efter mer an 14 manaders tid har. Jag befinner mig just nu pa flygplatsen i Perth, dar jag och Sebastian ska spendera natten for att imorgon aka norrut till Bali. De senaste fem dagarna har han och jag gjort en roadtrip langs vastkusten, fran Perth upp till Coral Bay i norr. Avstanden ar langa och det har varit manga timmars korning pa vagar mitt ute i ingenstans, men vi har anda lyckats se blandande vita sandstrander, turkost hav, strander bestaende av sma snackor, rostroda klippor, kungsstora vagor och tropiska korallrev; inkluderande en blackfisk. Australien gar mot vinter, men det betyder inte mer kyla an pa kvallarna, morgnarna och natterna.

Imorgon bar det som sagt av till Bali dar jag ska vara i drygt tre veckor. Vart forsta hotell, dar vi har ett dubbelrum med eget badrum, kostade $10 per person och natt, sa jag antar att pengarna inte kommer ga at fullt sa fort som de gjort har i Australien.
Sa det ar med ett lite sorgset hjarta jag sager hejda till Australien - ett land jag tycker mycket mycket om och har haft en fantastisk tid i - och hej till Bali dar jag forhoppningsvis battrar pa solbrannan infor den svenska sommaren.

Vi ses den 22 maj!


RSS 2.0