12 juli - lathet och Kakadu

Jag har aldrig varit sa lat som jag ar har och nu. Eftersom det inte finns mycket jobb pa Convention Centre nu i juli har jag inte jobbat denna veckan, utan spenderat varje dag halvsovandes och slushiedrickandes vid lagunen med Tina. Pa kvallarna gar vi antingen ut eller har filmkvall med pizza, morotter och dips i Stefs och Sarahs lagenhet (de bor gratis hos en polis som Sarah kanner). Det ar nagot jag saknat och uppskattar det verkligen - att bara ligga i en soffa och sloa. Jag och Tina bor kvar pa samma hostel fortfarande trots att det ar sa dyrt; vi ar for lata for att byta. Men det ar ungefar lika dyrt overallt, sa det gor inget.
Imorgon ska jag och Tina aka pa en 2-dagarstur till Kakadu National Park, en av Australiens storsta nationalparker (ungefar halva storleken av Schweiz) som ska vara valdigt vacker. Dar ska vi bl.a. aka pa en jumping crocodile river cruise, simma i vattenfall, gora en nattlig bushwalk, titta pa aboriginsk konst, ata buffel och kanguru, och campa.
Pa fredag och lordag kvall ska jag servera pa ett brollop pa Convention Centre. Nasta torsdag aker Tina hem till Tyskland igen, det kommer kannas hemskt eftersom vi blivit valdigt tighta sarskilt under tiden har i Darwin. Vi bor tillsammans pa hostelet och agnar all tid tillsammans, och vi har samma daliga humor! Men hon funderar pa att komma tillbaka om en manad, och da ska vi jobba pa farm eller fruktplockning i 3 manader sa att vi far ett second year visa och sen resa langs vastkusten tillsammans. Isafall kommer jag inte hem i december... Men det aterstar annu att se.
Darwin lamnar jag antagligen i slutet av september, for att da aka till Alice Springs och Ayers Rock, Adelaide och Melbourne tillsammans med Stef och Sarah.
Bilder fran senaste tiden kommer sa smaningom; hall ut.
Och har i Darwin har jag lyckats lara Stef och Tina att ata morotter!

RSS 2.0